Esküvői fotózás

2015. Legszebb Esküvői Fotó Debrecen díj...

Stúdiónk immár 4. alkalommal nyerte el a Legszebb Esküvői Fotó Debrecen díjat. Az elismerés fontos, hisz közönség szavazat alapján lehet e nívós elismeréshez jutni. A közönség pedig kritikus.

2011. 2013. 2014. és 2015-évben is sikerült a díj birtokába jutni... mely hatalmas öröm és siker a Stúdió életében.

Köztudott milyen sok a profi és félprofi, amatőr fotó vállalkozás, alkalmi vagy csak hétvégi fotós, kevesen maradtunk akik hivatás szerűen végzik e kreatív alkotó tevékenységet. Mi igen. Életünk hivatása: a fotózás. Éjjel-nappal ebben élünk.

Csodás dolog bepillantást nyerni 2-ember életébe, szerelmük mélységébe, láttatni annak meghittségét, erejét, titkait.

Nekünk megadatott a lehetőség... olyan párokkal volt szerencsénk együtt alkotni, akik maguk is kreatívak voltak, felfedezni vágyók... különleges helyszíneket választottak, egyéni ötletekkel tették még sajátosabbá a fotózást. Meg tudtak nyílni a fényképezőgép előtt... ki tudták zárni a külvilágot... egymás kezét fogva megmutatták érzéseiket, hitüket.

Szerényen, de az örömtől túlcsordult szívvel nyugtáztuk az elismerést... jó tudni másoknak is beszédesek az esküvői képeink.

Sok-sok munkaóra van az elismerés mögött... a háttérmunka: marketing, a stúdió arculata, a kiállításokon való megjelenés, a kiajánlók megalkotása, a párokkal való kommunikáció, a közös ötletelés a készülődés időszakában. A  kreatív fotózás kihívásai, a nagy nap izgalmas órái... és a  sokszor reggelig tartó fergeteges lagzik eseményei.

Hálás szívvel köszönjük mindenkinek az elismerést: az ügyfeleinknek, a szavazóknak, a facebook like-nak, a weboldal látogatóinak... a munkatársainknak (fotósok, filmesek, laborosok) ... és a családunknak, akiknek a támogatása nélkül ez nem sikerülhetett volna.

Köszönjük! Angel's FotóStúdió.