Esküvői fotózás

Manapság nagy népszerűségnek örvend a Jegyesfotózás(e-session), mely jó alkalmat ad a párnak a kamera előtti kibontakozására, az esküvői fotózási helyszínek felkutatására és remek lehetőség, hogy a fotós megismerje esküvőre készülő ügyfeleit. Egymásra tudjon hangolódni a jegyes pár és a fotográfus.

Szilvi és Péter egy elbűvölő pár, akik külföldön élnek, tanulnak, nászukra utaztak haza, Magyarországra. Európai fiatalok, akik rendkívül intelligensek, érzékenyek, fogékonyak, hihetetlenül ösztönösek, egyszerűek és nagyon szerelmesek!

Csodálatos 1-órát tölthettem velük, az egyetlen nekik szánt inspirációm: legyetek olyanok, mint máskor!

Nos,elmondhatom: tényleg nem tagadták meg önmagukat: az első 10-perc után-ez idő kellett ahhoz, hogy feloldódjanak-boldogan ölelkeztek, sétáltak, szökőkútban játszottak-mert, hogy ez a legkedvesebb csínytevésük, melyet európai nagyvárosok főterein szoktak elkövetni. Önfeledten feküdtek a fűben, boldog fáradságban bámulták az eget, virágszirmokkal cirógatták egymást.

Ahogy ezeket a sorokat írom folyamatosan mosolygok... olyan nagyon jó érzés ilyen emberekkel találkozni, együtt lenni. Fel tudnak tölteni energiával, meg tudják mutatni, hogyan lehet a szürke napokon is szivárványt varázsolni.

Jegyesfotózást ajánlom mindenkinek, nem csak azért, mert elképesztően remek felvételek születnek, hanem azért is, mert a nagy esküvői lázban, készülődési hajcihőben jó egy kicsit örömködni azzal, akit egy életre párjának választ az ember.

Szeretettel várok minden jegyes párt egy kötetlen fotózásra, boldog Örömködésre!

Ildikó.